Previous slide
Next slide

Isäntäperhe ja Majatalon väki

Tuula

Hetan Majatalo Oy:n toimitusjohtaja. Edesmenneen Matti Vuontisjärven, Majatalon kolmannen sukupolven edustajan puoliso 30 vuoden ajan ja nyt ollut Majatalossa nelisenkymmentä vuotta.
Tuula on Majatalon jokapaikan höylä ja osaa korjata paikan kuin paikan ja hoitaa asiat kirjanpidosta jättikokoisten kaasupullojen ja pääsulakkeiden vaihtoon. Tuula on oppinut emännyyden ja maukkaiden ruokien teon anopiltaan Maijalta ja selvinnyt vaikeista ajoista uskomattomalla sitkeydellään ja hyväsydämisyydellään. Tämän päivän Majatalon sydän ja pää, joka opettaa näitä arvoja nyt tyttärelleen ja rakkaalle vävypojalleen. Hoitaa nykyisin lähinnä Majatalon keittiön sekä toimistotöitä.

Tiina

Talon tytär, pikkujohtajatar, kuten itseään kutsui isänsä kanssa.
Majatalossa jo neljännessä sukupolvessa tarkoituksenaan jatkaa Majatalon perinteitä nyt ja tulevaisuudessa, toivottavasti aina viidenteenkin polveen.
Hoitaa Majatalon hotellin puolen asiat eli vastaanoton, markkinoinnin, toimiston, retket ja opastukset yms…
Rakastaa työtään ja vieraitaan sekä jatkaa Majatalon perinteitä erittäin ylpeänä ja kiitollisena. Saanut yrittäjyyden ja siihen liittyvän elämäntavan verenperintönä ja on onnellinen, että saa elää ja tehdä töitä yhdessä äitinsä ja puolisonsa kanssa. Äitiänsä Tiina kunnioittaa äärettömästi ja mielestään ei olisi voinut löytää parempaa puolisoa, sekä itseään että Majatalo ajatellen.

Petri

Tiinan puoliso, kokki, tarjoilija-baarimikko, jokapaikanhöylä, talonmies.
Petri on ollut Tiinan puolisona eli myös Majatalon toiminnassa mukana vuodesta 2004 alkaen. Naimisiin Petri ja Tiina ehtivät vasta 2014, Majatalon 90-vuotisjuhlavuonna. Petri on kiintynyt ja vakiintunut Hettaan ja Majataloon ja on erittäin hyvä ‘tuleva talon isäntä’.
Petri hoitaa vauhdikkaasti mutta huolella niin keittiö- kuin kunnostustyötkin. Hän ei mielellään lähde huoneita siivotessa petaamaan sänkyjä tai pyyhkimään pölyjä, mutta muuten siivoustyötkin onnistuu. Petri on tuonut Majatalon mäelle oman tärkeän lisänsä, tukee Tiinaa kaikissa asioissa ja opettaa anopilleen mm. keittiöhommissa yhtä sun toista.

Majatalon Maija pääsi Taivaan kotiin keväällä 2018

Majatalon vanha emäntä, legendaarisen Vuontis-Kallen vaimo ja Majatalon emäntä 1940-luvulta alkaen. Maija-Ämmi nukkui pois rauhassa 19.3.2018 94-vuotiaana. Lämpimät kiitokset monista osanotoista ja myötäelämisestä suuressa surussamme.

Majatalon mainiot apulaiset Oili, Anna ja Rauha

Majatalon ’tytöt’ ovat olleet Majatalossa töissä jo hyvin pitkään; Oili vuodesta 1989, Anna vuodesta 1999 ja Rauha vuodesta 2008. Majatalon yksi valteista onkin, että olemme saaneet pitää nämä vakityöntekijät talossa vuodesta toiseen. Talo on tullut kaikin puolin tutuksi heille ja jokaisen vahvuudet tiedoksi meille. Mm. Anna on erinomainen Hanna-tätin kakkujen pyörittäjä. Tytöt siivoavat, ovat keittiötöissä ja auttavat jos jonkinmoisessa askareessa. Olemme erittäin onnellisia ja kiitollisia heille, että he ovat pysyneet mukana kaikki nämä vuodet.

Back to top