Previous slide
Next slide

Huoneet

Hotellihuoneet

Tilavissa ja kodikkaissa hotellihuoneissa kaikki mukavuudet; wc, suihku, televisio, radio, miniviileäkaappi, vaatteiden kuivauskaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja…
Erikoisuutena suuressa osassa huoneita on kattoikkuna ja tilava parvi, jolloin huoneeseen majoittuu sopuisasti useampikin henkilö.

WiFi toimii koko hotellirakennuksessa.

Hotellin pohjapiirros

Majatalohuoneet

Majatalohuoneissa on ainoastaan vanhanajan sängyt, pieni pöytä ja vaatekaappi eikä huoneissa ole mitään mukavuuksia – lämmintä ja tunnelmallista kyllä. Kaksi vessaa sijaitsee käytävällä.

Jos seinät osaisivat puhua, olisi niillä monia tarinoita kerrottavanaan 1950-luvun alusta alkaen.

Huoneet sijaitsevat ruokapirtin, valkoisen talon, yläkerrassa.

Majatalo ja Ämmilä ovat käytössä (maalis-/)kesä-syyskuussa.

Majatalohuoneiden pohjapiirros

Ämmilä

Ämmilä on 1950-luvulla rakennetun vihreän piharakennuksen yläkerta, jossa on petipaikat kahdeksalle hengelle sekä oma wc. Yläkerrassa on neljä pientä alkovia, joissa jokaisessa on kaksi vanhanajan sänkyä. Ämmilässä ei ole mitään mukavuuksia.

Majatalon ja Ämmilän asukkaille suihku- ja saunatilat ovat viereisessä hotellirakennuksessa.

Majatalo ja Ämmilä ovat käytössä (maalis-/)kesä-syyskuussa.

Olisi mukavaa saada sinut vieraaksemme! ❤️
Voit varata huoneesi mieluiten soittamalla 016 554 0400 tai mailaamalla info@hetan-majatalo.fi niin saat parhaat edut tai voit tehdä lyhyemmän majoitusvarauksen suoraan tästä. Huomaathan, että kaikkia huonetyyppejä eikä kaikkia vapaita huoneita ole laitettu nettivarausjärjestelmiin, joten suosittelemme aina olemaan meihin yhteydessä suoraan. Suoraan varaamalla takaat myös mahdollisen viipymä- tai puolihoitoalennuksen saannin.
Tervetuloa! ❤️


Back to top